BBQ en grill

Bourgondisch barbecue en grill buffet;

Tijdens de bourgondische barbecue in ons restaurant neemt u binnen aan een tafel plaats waarin een echte gasbarbecue ingebouwd zit of een kleinere tafel met daarop een glasgrill of houtskoolbarbecue waarop u zoveel vlees mag grillen als u op kunt. Of het nu een mals biefstukje is of een speciale gehaktbal, een minirack spareribs of misschien een frikandel. Het mag echt allemaal.

De meeste mensen hebben door de weeks wat minder tijd. Het is dan soms handig om meerdere spiesen te gebruiken. Dit kan tot maximaal 7 per tafel. Bij een gezelschap van zes personen of meer kan ook gebruik worden gemaakt van een BBQ rooster, wel zo leuk natuurlijk.
Tot maximaal vijf personen is ook de houtskoolBBQ een prima idee.

In de weekenden hebben de meeste mensen gelukkig wat meer tijd. Dan is ons zeer uitgebreid buffet een schitterende mogelijkheid om eens heerlijk culinair en lang te kunnen tafelen. We hanteren geen "tijden" voor het bourgondisch buffet, de tafel is de hele avond voor u, behoudens tijdens speciale dagen.

U begint met een heerlijke kop echt vers huisgemaakte soep met stokbrood en kruidenboter.
Daarna kunt u genieten van het buffet waar zestien soorten vlees, vier soorten vis en een enorm assortiment aan groenten, salades en fruit in verwerkt zitten.
Natuurlijk krijgt u zoveel frietjes, sausen, stokbrood en kruidenboter op tafel als u wenst.     

Wij werken met een klein formaat buffet, zodat u altijd verse producten gebruikt. Het buffet wordt constant aangevuld. Soms moet u dan wel even wachten, maar dan is het allemaal wel lekker vers.

 
nieuws